Buulse Zittingen vernieuwd

Delen
De commissie zittingen van cv Buulder Buk heeft niet stilgezeten in het voorseizoen.
Met een nieuwe licht en geluid show, een Grande Finale met een Suprise-act en een grandioze afterparty in de grote zaal zelf gaan de Buulse Zittingen 2018 een waar spektakel worden dat je niet mag missen.

Als je er getuige van wilt zijn reserveer dan 14, 19, 20, 26 of 27 januari in je agenda.
En als je bang bent dat je bij een éénmalig bezoek nog wat gemist hebt, mag je zeker twee keer komen.
De muzikale omlijsting is als vanouds in vertrouwde handen van de muzikanten van de Bloasbuk, en ook de Knoterbehren leveren een muzikale bijdrage met buulse teksten op bekende liedjes.
Spectaculaire dansen zijn er van Exchange en ook de Dames van de Raad van Elf zullen het publiek verrassen met een bijzondere dans.

Cabaret zal er zijn van de drie Vosjes die als de Buulse Blèèrköp wederom op het podium staan bij de Buulse Zittingen en ook Petra, Jack en Madeleine van Pluche Toelie gaan u weer volle bak vermaken.

In de Buulse ton die dit jaar wederom drie keer op het podium zal komen Johan Gerlag, Tom van Osch en nieuw als debutant Nieke van Hunsel.

Alle redenen om vooral niet af te wachten of er nog plaatsen over zijn. Voor de kaartverkoop voor de Buulse Zittingen is het zaak om op vrijdag 12 januari op tijd in Gemeenschapshuis De Borgh te zijn.
Alle leden kunnen tussen 19.30 tot 21.30 uur hun kaartjes kopen. Voor diegene die er heel vroeg bij zijn worden de nummers ter bepaling van de volgorde door de Buulder Buk uitgereikt vanaf 18.30 uur.
Per persoon maximaal 4 lidmaatschapskaarten en 4 toegangskaarten per lidmaatschap.
Prijs per entreekaart voor leden is € 11,00 en als er na 21.30 uur nog plaatsen over zijn kunnen niet-leden deze zelfde avond de dan nog resterende kaarten kopen voor € 14,00 per kaartje.

Voor de seniorenmiddag geldt geen voorverkoop en kan men enkel op de dag zelf kaarten kopen bij de ingang van de zaal á € 8,00 per entreekaart. En ook hier is vol ook echt vol.

Als je het voordeel uit het lidmaatschap van cv Buulder Buk nog wilt benutten kun je nog altijd lid worden. Op de site www.Buulderbuk.nl kun je zien hoe je lid kunt worden van c.v. Buulder Buk.
Terug naar overzicht