Buulse Zittingen 2018

Delen
Na de Kerstdagen komt de het nieuwe jaar in zicht. Voor Prins Frank III betekent dit de grote start van een vol seizoen van feesten en partijen in het teken van carnaval 2018.

Een vast onderdeel op de carnavalsagenda is natuurlijk de Buulse Zittingen. Die komen er weer aan. En als er één ding zeker is over carnaval 2018, dan is het dat je de editie 2018 van de Buulse Ztttingen niet mag missen.
De Bloasbuk, presentator Johan Kuipers en suisse Martin Horst staan weer op het vaste programma. Maar buiten deze vaste waarden van de Buulse Zittingen zal het publiek verrast gaan worden.

Zoals op het grote spandoek bij binnenkomst van Budel via de Geuzendijk al gemeld: De Buulse Zittingen zijn helemaal vernieuwd. Met een nieuwe licht- en geluidshow. Met een Grande Finale en een Surprise-act die we helaas niet kunnen verklappen. Tja....surprise!

Wil je samen met Prins Frank III en de rest van de Buulder Buk getuige zijn van deze Buulse
Zittingen, reserveer dan 19, 20, 26 of 27 januari in je agenda. Hoor je bij de wat oudere
bokken en geiten, dan kun je als eerste komen kijken op 14 januari.

De kaartverkoop is enkel mogelijk op 12 januari van 19.30 tot 21.30 uur voor de leden in Gemeenschapshuis De Borgh. Als niet-leden geluk hebben kunnen ze tot 22.30 uur de restjes opkopen.
Om er zeker van te zijn dat je een plaats weet te bemachtigen, wordt dan nog snel lid en zorg dat je erbij bent, want dit mag je niet missen.

Nog geen lid? Klik dan hier om je alsnog aan te melden, zodat je optimaal voordeel kunt halen uit dit lidmaatschap.

Je kunt c.v. Buulder Buk en de Buulse Zittingen ook volgen via onze Facebookpagina.
Terug naar overzicht