Buulse Zittingen 2018

Delen
Ze komen er weer aan: de Zittingen van Buul 2018.
Onder de begeleiding van een vernieuwde commissie wordt er zeker nu na de kermis achter de schermen al weer druk gewerkt aan deze zittingen.

Een deel van het programma begint al vaste vorm te krijgen. Medewerkers die ruime (podium)ervaring hebben, sommigen wat recenter en korter, maar zeker ook nieuwe gezichten zijn druk bezig met deze voorbereidingen.
Toch zijn er vast nog mensen in Buul of Cranendonck die wat te bieden hebben op het gebied van Cabaret of Tonpraten. Een combinatie van zang met cabaret behoord tot de mogelijkheden. Wellicht heb je een act die niet direct onder een van deze categorieën in te delen is, maar die de bezoekers van de zittingen zo gaat verrassen dat we dit beslist moeten opnemen in het programma. Als dat zo is laat het ons weten.

Misschien denk je al langer na over deelname aan de zittingen van Buul maar zijn wij je vergeten te vragen of weten simpelweg niet dat je dit wel zou willen? Talenten zijn meer dan welkom. Laat het ons weten. Uiteraard krijgen nieuwe talenten ondersteuning vanuit de Buulder Buk en van de reeds aanwezige artiesten.

Voor meer informatie of aanmelding bel even met de voorzitter van de commissie Johan Kuipers 06-30193393 of commissielid Bart van Steenbergen 06-51014348. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: Zittingen@BuulderBuk.nl
Terug naar overzicht