Buulse zittingen

Delen
Niemand mag de Buulse zittingen missen!

De Zittingen van c.v. Buulder Buk worden dit jaar gehouden op: vrijdag 7 februari, zaterdag 8 februari, vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari. De aanvang is telkens om 20.11 uur precies.
De Seniorenzitting vindt plaats op zondag 2 februari om 13.30 uur. De Zittingen worden gehouden in de grote zaal van gemeenschapscentrum De Borgh aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat.
De artiesten en alle medewerkers zijn er klaar voor. De tonpraters; Johan Gerlag, Jac Kuppens en Jo van Meijl zijn bezig om hun teksten van buiten te leren en dat gaat niet bij alle drie even gemakkelijk. Ook de cabaretgroepen De Blèèrköp en Pluche Toelie beginnen een beetje zenuwachtig te worden want de tijd begint te dringen. De meiden van dansgroep Splash zijn er al helemaal klaar voor want zij hebben al diverse optredens, als oefening voor Budel, achter de rug.
De muzikanten van Hofkapel De Bloasbuk hoeven niks meer te leren want die kennen alles al. 'En Willie Zien De Buulder Buk' spelen ze zelfs uit hun hoofd!

De kaartverkoop voor de Zittingen van De Buulder Buk vindt plaats:
Voor leden op vrijdag 24 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur.
De nummers ter bepaling van de volgorde worden uitgereikt vanaf 18.30 uur.
U wordt verzocht om zélf de volgorde van binnenkomst te controleren.
Op vertoon van een lidmaatschapskaart kunnen 4 toegangskaarten worden gekocht terwijl per persoon 4 lidmaatschapskaarten worden geaccepteerd.
De prijs per toegangskaart is in de voorverkoop bepaald op € 10,00.

Ook op vrijdag 24 januari worden de niet-leden in de gelegenheid gesteld om toegangskaarten te kopen. Dit gebeurt aansluitend aan de voorverkoop vanaf 21.30 uur tot 22.30 uur.
Niet-leden betalen € 12,50 per toegangskaart. Ook deze kaartverkoop vindt plaats in de Borgh.

Voorafgaand aan de voorverkoop zullen vrijwilligers en medewerkers aan de Zittingen in de gelegenheid worden gesteld om toegangskaarten te kopen. Daardoor zullen er al plaatsen gereserveerd zijn op het moment dat de voorverkoop begint.
Het bestuur van De Buulder Buk vertrouwt er op dat u daarvoor begrip hebt.

Terug naar overzicht