Buulse optochtweetjes

Delen

Wist je dat we dit jaar opnieuw een mooi bedrag mogen verdelen onder de optochtdeelnemers namens de organisatie van het Verbroederingsbal.
Zondag kreeg men een cheque uitgereikt van maar liefst € 1111,00 voor de Grote Optocht van Buul en ook nog eens €. 555,00 voor de Jeugdoptocht.

Wist je dat Individuelen al jaren de krenten zijn in de optochtpap.

We dit jaar ook weer belangstellend uitkijken naar deze vaak op de lachspieren werkenden bijdragen in de optocht.

Wist je dat je nog steeds kunt inschrijven voor de Jeugd en Grote Optocht via www.buulderbuk.nl/inschrijven.

Wist je dat je in de Jeugdoptocht ook als individueel deelnemertje gewoon in je carnavalspakje mee kunt lopen en ook nog eens kans maakt op een leuke prijs.

Wist je dat je via www.buulderbuk/webshop kaarten kunt bestellen om op een heel speciale manier All-inclusive en geheel verzorgd met eten en drinken de optocht van Buul te kijken.

Wist je dat alle eetkramen langs de Buulse Optocht een mooie bijdrage leveren aan het Prijzengeld voor de Buulse Optochtdeelnemers.

Wist je dat de kosten voor de organisatie van de optocht in Buul gemiddeld zo’n € 22.500,00 zijn en bezoekers hier via de collecte vorig jaar € 7.311,00 aan hebben bijgedraqen.

Wist je dat er voor de deelnemers aan de Grote Optocht een speciale Optochtvergadering is in De Bellevue op dinsdag 18 februari om 20.30 uur in De Bellevue.

 

Terug naar overzicht