• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Buulder Buk huldigt jubilarissen

Buulder Buk huldigt jubilarissen

Delen
Dat c.v. Buulder Buk voor veel mensen een jarenlange band geeft bleek wel op vrijdag 10 februari tijdens de derde zittingsavond van c.v. Buulder Buk.

Geen tonprater maar voorzitter Erik van Ham kwam het podium op en vroeg even de aandacht.
Het was Meusje, jawel hoffotograaf Jos Meusen, die door hem naar de prins werd gestuurd om een onderscheiding in de Orde van het Duusterke op te gaan halen. Hij had de camera al in de aanslag voor een aangekondigde huldiging van een jubilaris. Hij had geen flauw idee wie de gedecoreerde zou zijn tot hij door de voorzitter terug het podium op werd geroepen. Vanwege zijn 44-jarige lidmaatschap bij de Bloasbuk werd hem een onderscheiding uitgereikt.

Maar er waren meer jubilarissen deze avond tijdens de zittingen.
Vanuit de bouwploeg was het Jos van Halteren die een onderscheiding kreeg vanwege zijn 11-jarig jubileum bij de bouwploeg van de Buulder Buk.
Tijdens de finale werden er nog twee personen verrast met een onderscheiding vanwege 22 jaar betrokkenheid bij de Zittingen van de Buulder Buk.
Aftredend voorzitter van de commissie Zittingen Leon Slaats en Suisse Martin Horst werden beiden gehuldigd vanwege dit carnavalsjubileum.
Terug naar overzicht