• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Buulder Buk blij met trouwe leden

Buulder Buk blij met trouwe leden

Delen

Normaal gesproken hadden we deze week afscheid genomen van ons Jubileumprinsenpaar. Dan had er dit weekend een nieuwe Prins, Prinses of prinsenpaar gestaan als opvolging van Prins Bart I en Prinses Ingrid.
Dan had er bij iedereen vanaf zondagochtend een nieuw Bokkenblaaike in de bus gelegen. Lid of geen lid, gewoon huis aan huis bij iedereen.
Heel Buul had weer een frisse start kunnen maken voor het feest der feesten.

Maar geen nieuwe hoogheden dit jaar. Dat wisten we al.
Het Bokkenblaaike komt wat later.
Maar achter de schermen gebeurt er veel. We houden iedereen daar zo veel mogelijk van op de hoogte. Met spanning wachten we berichtgevingen af en kijken per situatie of er nog kleine mogelijkheden zijn om toch iets te organiseren om het Gevuul van Buul er bij iedereen in te houden.

En wat zijn we als bestuur van c.v. Buulder Buk ontzettend blij met de onvoorwaardelijke steun die we van al onze trouwe leden mogen krijgen. Want het zijn mede al deze leden van de club die het mogelijk maken dat er elk jaar carnaval is in Buul. En mede dankzij hun lidmaatschap kunnen we ook in 2021 van ons laten horen. Daar mogen we met elkaar trots op zijn!

Ben je nog geen lid, en wil je ons ook helpen om carnaval te blijven vieren in Buul, dan kun je altijd nog lid worden en aanmelden via de website www.buulderbuk.nl.

Ook als je actief zou willen bijdragen in één van onze werkgroepen of commissies ben je meer dan welkom.

Terug naar overzicht