Buul barst van talent

Delen
Buul barst van het talent.

De organisatie van de Jeugdbontemiddag is weer druk bezig met het invullen van het programma voor de Jeugdbontemiddag 2019 die op zondag 24 februari gehouden zal worden in de zaal en op het podium waar de weken ervoor de Buulse Zittingen worden gehouden.

Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara zullen met hun jeugdraad in de bak zitten terwijl het grote prinsenpaar van de Buulder Buk vanuit de zaal mag toekijken. Een zaal die overigens altijd goed gevuld is met jongens en meisjes, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s die allemaal komen kijken welke verrassingen ze dit jaar weer voorgeschoteld krijgen.
Het is immers altijd weer een bonte mengeling van acts die laten zien dat het in Buul barst van het
talent. Allerlei uitingen van dans, zang en muziek komen voorbij. De organisatie doet altijd haar best om dit talent op te sporen en te ontdekken om ze een plaats te geven op het grote podium van de Buulder Buk.

Hoe goed we daarin ons best ook doen, we zullen er altijd potentiële deelnemers bij vergeten. Dat vinden we natuurlijk erg jammer. Zeker als dat pas tijdens die middag verteld wordt. Alle jeugdige bokjes en geitjes, maar ook de kids uit Schoot, Dorplein, Gastel, Zurrik of Mares die graag een podium zouden willen deze middag zijn natuurlijk welkom om zich aan te melden.

Bel of mail even met Wendy Mathijssen-Houben, 06 30501918, jeugdbontemiddag@buulderbuk.nl.

Zij zal met jullie afspraken maken en kijken of we een plaatsje in het programma hebben voor jouw of jullie act.
Speel je een instrument, zing je, of playback je graag? Dans je alleen of in een groep en wil je wel eens wat van je kunnen tonen aan een enthousiast publiek? Dan is dit jouw kans.

Terug naar overzicht