Bokkenblaaike is er

Delen

Na weken van harde arbeid achter de schermen stonden ze dan klaar. Drie Pallets volgestapeld met dozen vol van een goed gevuld Bokkenblaaike 2021.

Niet direct een operatie die zoals andere jaren onder grote geheimhouding uitgevoerd moest worden. Immers op de voorpagina voor het tweede jaar op rij Prins Bart I en Prinses Ingrid.
Om toch een beetje een carnavalsgevoel te brengen bij de Bokken en Geiten in het Bokkenriek van Buul wisten de redacteuren Johan Mathijssen, Diel Feijen, Jean-Pierre Bax en samensteller Erik van Ham maar liefst ruim 100 pagina’s te vullen.
Uiteraard was dat niet mogelijk zonder de medewerking van de fotografen die alle mooie en kleurrijke beelden hebben aangeleverd.

Dankzij de ondersteuning die c.v. Buulder Buk jaarlijks krijgt van vaste adverteerders was het mogelijk om hen dit jaar te ontzien en hen een kosteloze plaatsing aan te bieden. Maar voor alle bezorgers op pad werden gestuurd om het Bokkenblaaike in Buul huis aan huis te bezorgen werden op zaterdag 9 januari de eerste exemplaren speciaal bezorgd door een delegatie van het bestuur.

Zo ontvingen Prins Bart I en Prinses Ingrid een eerste exemplaar en werden ook Jeugdprins Kes en Jeugdprinses Mara bezocht om een eerste exemplaar in ontvangst te nemen.
Voor samensteller Erik van Ham waren de rollen dit jaar een keer omgedraaid.
Niet Erik die een eerste exemplaar aan een kersverse Prins, Prinses of Prinsenpaar kan uitreiken maar het Prinsenpaar die een Dikke Merci komt zeggen voor het vele werk en een gedrukt exemplaar komt brengen van iets dat op het beeldscherm al vele malen gepasseerd is.

Ook voorzitter Jean-Pierre Bax met Harriëtte krijgen hoog bezoek op zaterdagmiddag.

Op zondag, of de dagen erna nog geen Bokkenblaaike in de bus gehad?
Geen nood. Vanaf woensdag 13 januari liggen er een aantal exemplaren bij de balie van het kantoor van Hunsel &Govers aan het Capucijnerpleinvoor u klaar.U kunt ze daar komen ophalen.

Tevens kun je het hele Bokkenblaaike ook digitaal terugvinden op onze vernieuwde  website onder Diversen (of klik op deze link).

Terug naar overzicht