• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Boerin Lynn is de Boerin van Buul

Boerin Lynn is de Boerin van Buul

Delen
De Boerenbrulluft in Buul wordt groots gevierd op zaterdag 25 januari.
Eerder werd Boer Ben en zijn familie al nader voorgesteld. Nu aandacht voor de Boerin.

De gelukkige in 2020 is Lynn Janssen.
Ze is 19 jaar jong en dochter van Mat van Sjors en Gon Janssen uit Gastel en Bianca van Toon en Net van Mierlo (den Thum) uit Budel.
Ze is geboren en getogen in de Broekkant waar ze nog steeds woont. Daar heeft ze het druk in haar eigen salon als kapster, nagelstyliste en met het zetten van wimperextensions.

In de weekenden is ze graag bij vrienden en vriendinnen, filmpje kijken, kletsen over van alles en nog wat, gezelligheid en natuurlijk lekker stappen met de meiden!
Als lid van C.V. de Doerakkers uit Budel en de Doekies is het altijd feest. Carnaval is er bij Boerin Lynn met de paplepel ingegoten met ouders die bekend staan als fanatieke wagenbouwers bij C.V. de Dorstlessers uit Gastel. Op de vraag van Jos Saes of ze boerenbruid wilde worden van de Buulder Buk was het eerste antwoord een ‘Nee…nee, da’s niks voor mij’. Met alle argumenten voor een ja en de belofte dat het de mooiste dag van haar leven zou worden heeft Boerin Lynn na een slapeloze nacht ingestemd. De aanvang van de eerste blind date met Boer Ben begon al lekker. De Boer kwam zo maar drie kwartier te laat. Maar ze is blij met haar Boer Ben omdat ze hem en de familie al goed kent van vroeger.

De 4 mensen die Boerin Lynn op de Boerenbrulluft op 25 januari bij gaan staan zijn broer Sem Janssen als getuige. Sem is lid van C.V. De Lamballen. Tweede getuigen is beste vriendin Kim Braeken. Ook Kim is lid van De Doerakkers. Met moeder Els Coenegracht komt er ook een Limburgse accentje. Zij is moeder van vriendin Fleur die samen met haar broer Luuk ook bij De Doerakkers actief is. Vader Frank van Moorsel zit met zijn Witgoedservice als overbuur in De Broekkant. Onder het motto: Beter een goeie buur dan een verre vriend en de voorliefde voor gezelligheid met daarbij op z’n tijd ’n potje bier komt dat wel goed dus.
Terug naar overzicht