• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Boerenpaar en familie 2019 van Buul gepresenteerd

Boerenpaar en familie 2019 van Buul gepresenteerd

Delen
Het is een goede gewoonte geworden van de commissie Boerenbrulluft van de Buulder Buk om de Boer, Boerin en hun familie te presenteren tijdens Ut Get Beginne. Zo ook dit jaar.

Namens de commissie nam Gert Hegge het woord en hielp met de voorstelling van Boer Tom en Boerin Nieke dit paar van de jeukende kriebels af die er al vanaf september waren.

Tom van Osch, 30 jaar jong, is in het dagelijkse leven gehuwd met Steffi Kuipers en vader van Maud en Ties.
Nieke van Hunsel is 28 jaar en woont samen met Joep van Cranenbroek. Beiden zijn geen onbekenden in de carnavalswereld. Naast lidmaatschappen van respectievelijk De Deurzetters en De Jeugdbuk zijn beiden actief op de Buulse Zittingen.
Dit jaar naast het gezwam in de ton, de beste klompen aan en met houvast aan elkaar en de wederzijdse families het middelpunt van de Boerenbrulluft die gehouden gaat worden op zaterdag 26 januari 2019.

Beiden hebben ook een flinke familie op de been gebracht.
Zo zal boer Tom ondersteuning krijgen van Frank Compen en José Evers als ouders en getuigen Giel van Ool en Marcel Vermeulen.
Boerin Nieke heeft als ouders Stef Bogers en Mirjam van Hunsel met Anouk van Mierlo en Mandy Lammers als getuigen.
In aanloop naar de Boerenbrulluft zullen beiden zich nog wat nader voorstellen, ieder met de eigen familie. Maar ze nodigen nu alle carnavalsvierders al uit om zelf ook getuige te zijn en 26 januari al vast te reserveren in de agenda voor de Boerenbrulluft 2019.
Terug naar overzicht