Boerenbrulluft op 12 januari

DelenZATERDAG 12 JANUARI
BOERENBAL BIJ DE BUULDER BUK

Zaterdag 12 januari a.s. organiseren De Buulder Buk hun boerenbal. Boer Wil
van Janus van Willem en boerin Lenny van Annie van Drika nodigen iedereen uit om daarbij aanwezig te zijn.

Boer Wil Schenkels is 43 jaar geleden geboren op de Heuvel in Soerendonk. Eigenlijk dus een Roesdonker. Maar omdat hij al ruim 20 jaar in Budel woont en hij zich daar goed heeft ingeburgerd voelt hij zich inmiddels helemaal Buullander. Wil is werkzaam bij Kennis Machinefabriek en in zijn vrije tijd is hij als lid van het Duikteam Budel vaak onder water te vinden. Maar hij is ook een fanatiek quadrijder. Wil is bovendien een ervaren carnavallist wat blijkt uit zijn jarenlange lidmaatschap van CV De Neuspeuters.

Boerin Lenny is 26 jaar geleden in de Burgemeester Van Houtstraat geboren als Lenny Vermeulen, dochter van Ceel Vermeulen en Annie van Moorsel. Momenteel woont Lenny in de Dorpsstraat. Bij haar ouderlijk huis runt zij haar eigen kapsalon. Velen zullen Lenny kennen als leidster van de Jeugdclubs Budel waar ze zich al heel veel jaren met heel haar ziel en zaligheid inzet.
Maar ook in de horeca wordt Lenny vaak en graag gezien. Lenny ‘teuft er ni in’ zoals ze dat in Budel zeggen.

In een feestelijke optocht zal het boerenbruidspaar, zaterdag a.s. om 17.00 uur, bij ’t Schepenhuis op de Markt in Budel arriveren om daar in ondertrouw te gaan.
Daarna zal de stoet vertrekken naar de feestzaal van De Bonte Os aan de Deken van Baarsstraat waar om 21.11 uur het bruidspaar in de onecht zal worden verbonden. Aansluitend kan het bruidspaar worden gefeliciteerd en kan de bruiloft in al zijn hevigheid losbarsten.

Terug naar overzicht