Boerenbrulluft Buul

Delen
Haal de klompen en het beste boerengoed maar tevoorschijn, want Buul en de Buulder Buk maken zich op voor de Boerenbrulluft komende zaterdag 3 februari.

In de afgelopen weken mocht Buul al kennis maken met Boer Marc en Boerin Jessy en nu is het dan eindelijk zo ver. Na weken van voorpret, de stiekeme fotosessie met foto de Meus, de voorstelling bij Ut Get Beginne en ook nog een heus vrijgezellenfeest is het zaterdag dan toch echt tijd voor het grote feest.

Er wordt verzameld rond de klok van 17.30 uur bij Boer Marc van Vlierden aan de Leeuwebek in Budel. Feestvierders worden uitgenodigd om samen met Prins Frank III, het Jeugdprinsenpaar, de Raad van Elf en verder gevolg aan te sluiten. Om 18.00 uur is het vertrek bij Boer Marc om de boerenbruid op te gaan halen. De feestelijke stoet zal via de Dorpsstraat naar het Wolfswinkel trekken om daar Boerin Jessy en de familie die daar aanwezig is te gaan ophalen. Als de stoet en het vertrek bij de boerin volgens planning verlopen zullen we rond de klok van 19.00 uur aankomen bij Proost voor de voltrekking van de huwelijksceremonie.

Het zal een verrassende pastoor zijn die deze plechtigheid gaat leiden en het stel in de onecht zal verbinden. Aansluitend is er gelegenheid om het boerenbruidspaar te feliciteren tijdens de receptie. En een Boerenbrulluft is pas een brulluft als er ook gefeest kan worden.

DJ Carlo weet als geen ander hoe je muzikaal een feestje moet bouwen en zal dit samen met alle aanwezigen dan ook gaan doen vanaf 21.00 uur. Het belooft een knalfeest te worden met ergens tussen 22.00 en 23.00 uur nog een optreden van het bekende trio Knalluh! Als boeren feesten is er natuurlijk vlaai en zal er ergens ook wel boerenkost geserveerd worden. Er is echter geen stamppottenbuffet meer zoals we dat de voorbije jaren gewend zijn geweest.

Buul op de klompen en met kiel en pet op pad voor de Boerenbrulluft op 3 februari.

Meer weten? Kijk op de Facebookpagina van de Boerenbrulluft of cv Buulder Buk.

Terug naar overzicht