• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Boerenbrulluft Budel weer feestje de klok rond

Boerenbrulluft Budel weer feestje de klok rond

Delen
Het was een hele dag feest afgelopen zaterdag 21 januari. De dag stond helemaal in het teken van de Boerenbrulluft.

Bij boer Ralph van Meijl aan de De Sperwer was het al vroeg feest. Al rond de klok van 14.00 uur hadden de eerste feestvierders zich al gemeld voor de preparty bij de boer. Het was er al snel gezellig en de stemming werd er al voeg ingebracht. Koffie en thee met vlaaien van de Buulse Bakkers maakte al snel plaats voor een pilske en een borrel. Het leukste funorchestra van Buul en verre omgeving; Que Mas, was ook van de partij en zette regelmatig in voor een polonaise op straat, waarbij natuurlijk Prins Johan I, Prinses Monique en ook Jeugdprins Sem en Jeugdprinses Isa en zowel Jeugdraad en Raad van Elf niet mochten ontbreken.

Een kleurrijke optocht vertrok onder een stralend winterzonnetje naar de Gastelseweg 12 waar boer Ralph zijn boerin Wilke Lammers ging ophalen. Dat hij voor dit zware karwei goed was uitgerust bleek wel uit het vervoer dat boer Ralph had geregeld om zijn bruid naar de Markt van Budel te vervoeren.

Bij aankomst op de Markt bij Het Schepenhuis was het wederom Que Mas die er voor de vrolijke noot zorgde. Vele Bulanders waren er van de partij toen de gebroeders Vos onder aanvoering van opperpastoor Johan onderzochten of er nog beletsels bestonden onder de aanwezigen om het stel in de “onecht” te verbinden.
Natuurlijk werd de plechtigheid opgeluisterd met enkele Buulse Hits van de Vosjes. Als afsluiting wat minder Buuls, maar wel enthousiast gebracht een optreden van zanger Patrick Hendrikx.

Na het buitengebeuren was het hoogste tijd om op te warmen. Dat kon in Partycentrum Proost. Que Mas zorgde voor de muzikale opwarming en de buffetten waren in gereedheid gebracht. Stevige boerenkost stond klaar om iedereen de gelegenheid te bieden om een bodem te leggen voor de receptie en het verdere feest dat volgde. DJ Kevin en DJ Carlo en de Party Friex, zorgden voor de juiste stemming in de zaal.
En de klok was rond voor men het wist en om 2.00 uur werd het boerenbal 2017 alweer afgesloten.
Terug naar overzicht