Boerenbrulluft 2013

Delen
Om 8 uur de fiets op naar Jos Saes om te gaan koken.
Gelukkig stonden we er niet alleen voor en kwamen onze getuigen ons helpen met het vele werk: om een kleine indicatie te geven 110 kilo aardappelen, 20 kg wortelen, savooiekool, zuurkool, 14 kilo spekreepjes, 400 worstjes, 400 gehaktballen die we zelf nog moesten rollen, 40 kilogram spek, 100 liter soep.
Maar als een gesmeerde machine en onder leiding van onze opperkok Jos waren we in 5 uurtjes klaar. Snel naar huis een beetje wassen en onze kostuums aan.

Om kwart voor vier stond het Prinsenpaar, de Raad van Elf en de genodigden voor de deur. Zelfs Burgemeester Vermue was op haar beste gekleed. Na een natje en een droogje kwam het paard met de koets eraan. En ja hoor, daar kwam onze muzikale ondersteuning Que Mas. Daarvoor bedankt, het was super.
Onder het genot van die mooie klanken vertrokken we naar de boerin en jawel daar stond ook nog een hele groep mensen te wachten op ons. De boer uitgestapt en bij de boerin aangebeld. Gelukkig ze was thuis en stond al op ons te wachten.
Met de gehele bups richting het Schepenhuis. Daar stond een trailer voor ons klaar en werden we onder vakkundige leiding van de burgemeester onecht in ondertrouw gebracht. Aansluitend was er nog een optreden van Patrick die binnen enkele minuten het hele marktplein omtoverde in een grote polonaise.
Van al dat dansen toch wel honger gekregen en richting de Bonte Os vertrokken waar al ons gekookte eten op ons stond te wachten. In een woord te zeggen heerlijk. Na een goede bodem erin gelegd te hebben was het aan Pastoor Spooren de beurt om ons in het onecht te verbinden. Wat kan die Pastoor toch praten, een lust om naar te luisteren.

Dan komt de receptie,
Niet te geloven zoveel mensen. We hebben gehoord dat de rij tot buiten de deur stond. En dan die cadeaus die we gekregen hebben, daar kunnen ze volgend jaar weer stamp van maken. Geweldig. Toen kon het feest losbarsten en dat is ook gebeurd tot in de kleine uurtjes.

We willen langs deze weg iedereen bedanken voor de felicitaties en de cadeaus die we hebben mogen ontvangen tijdens de boerenbruiloft. Met name de organisatie en de volgende sponsoren die toch weer mogelijk gemaakt hebben.
Bakker Rooymans, Bakker de Jong, Bakker Teeuwen, C1000 Budel, Ed Hensen, Bonte Os, Wim Verberne, Arcodex Erik van Ham, Café De klok Hamont, Bart Coppens, Makro Best, Slagerij Hendrikx v.d. Linden, Jos Saes, Albert Hein Budel, Upstairs Budel, Van Eyck Shutters, Rutten bloemmist, Jan de Goey deuren, Rene v d Heuvel, Verspaandonck mode, Vlassak aannemersbedrijf.

Het was een dag om nooit te vergeten en dank zij jullie was het mogelijk. 

Boer Wil van Janus van Willem en boerin Lenny van Annie van Drika

Boer Wil en Boerin Lenny.
Terug naar overzicht