Boerenbruidegom stelt zich voor

Delen
Het is nog een twee weken te gaan voor we in Buul weer op pad kunnen voor de Boerenbrulluft.

Tijdens Ut Get Beginne mochten we al kennis maken met het boerenbruidspaar dat op 3 februari in de onecht verbonden zal gaan worden.

Laten we als eerste kennis maken met de boer.
Dat is dit jaar Marc van Vlierden, 47 jaar en zoon van Jo van Harrie en Drika van Vlierden en van Netty van Pier en Bertha van Meyl.
In het dagelijks leven is hij getrouwd met Annemarie Lodewijks die we kennen van de Blauwe Bok.
Samen hebben ze twee zonen. Luuk van 19 die in 2011 jeugdprins was van c.v. Buulder Buk en Twan van 16 jaar.

Marc werkt als chauffeur bij Verstegen Spices & Sauces en de vrije tijd wordt gevuld met hardlopen, een potje voetballen bij de veteranen van SV Budel en op zaterdag fluiten bij de jeugd van dezelfde club.

Als je 22 jaar met de Neuspeuters hebt meegelopen in de optochten en vervolgens ook nog eens 11 jaar met de Snotneuzen dan ben je fanatiek carnavalsvierder.
Tegenwoordig is zijn hulp regelmatig gewenst bij de carnavalsclubs van Luuk en Twan, respectievelijk de Lamballen en CV ’t Valt Nè Mej.

Bij de boerenbrulluft komt als vader van de bruidegom Eric Govers; kameraad sinds de kinderen samen naar de kleuterschool gingen. Zijn moeder is Marja v. Moorsel. Via Jong Nederland Budel-Schoot kennen ze elkaar. Zoals het hoort bij moeders thuis kan hij er altijd binnen vallen voor en kop koffie of fles bier.
De getuigen zijn Peter van der Pas; boezemvriend sinds jaar en dag, en Monique Kuipers; ook een Neuspeuter van ’t eerste uur. En ook de bloedeigen zoon en voorzitter van CV ’t Valt Nè Mej Twan van Vlierden is er bij om pap in de gaten te houden.

Natuurlijk hopen we als Buulder Buk dat velen naast de getuigen van de bruidegom ook zelf getuige willen zijn van het spektakel dat Boerenbrulluft heet op 3 februari.
Terug naar overzicht