• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Boerenbruid Buul stelt zich ook voor.

Boerenbruid Buul stelt zich ook voor.

Delen
Vorige week mochten we al kennis maken met de boerenbruidegom. Dan is het nu de beurt aan de boerenbruid om zich nader voor te stellen.

Jessy van Gestel, dochter van Jan van Toon en Marij Ras en Ria van Jan en Miena Jaspers zal dit jaar de bruid zijn bij de Boerenbrulluft op 3 februari in Buul.

Ze is inmiddels 37 jaar, in het echt getrouwd met Dick van Gestel (ex-tennisleraar van Budel) en samen hebben ze twee dochters: Lotte van 11 en Senne van 9.
In het dagelijkse leven is zij juf Jessy op de Schatkist. Drie dagen in de week geeft zij hier les aan goep 4.

Naast werken voetbalt de bruid bij FC Cranendonck waar zij haar mannetje staat in een heel gezellige en fanatieke groep vrouwen. Sinds 1998 speelt zij toneel bij KPJ-SOS in Soerendonk. Uiteraard houdt zij van een feestje en dus is carnavallen haar zeker niet vreemd.

Ook de bruid heeft haar getuigen in de personen van Marion Vlassak en Helma Jaspers; die ze in één adem kan noemen als nichtjes, friends for life, voetbalmaatjes. Na de ontelbaar veel feestjes samen gevierd te hebben mocht een boerenbrulluft niet ontbreken in de erelijst van feesten.

Martijn Jaspers, beste maatje op school en vaak ook daarbuiten is van de partij als derde getuige. Dennis van Hunsel is vader van de bruid en kan na de gezellige skivakanties met de gezinnen nu een andere rol vervullen. Met haar ervaring als boerenbruid van de Buulder Buk en een grote dosis humor heeft Jessy aan Ans van Veldhoven een prima invulling van de rol van moeder.

Nu we ook weten wie er boerenbruid wordt, is het de hoogste tijd om het boerengoed van de zolder te halen en te zorgen dat je erbij bent op de Boerenbrulluft op 3 februari in de Proost in Budel.
Terug naar overzicht