Boerenbal 2014

Delen
BUULDER BUK VIEREN FEEST MET DE BOEREN OP HET BOERENBAL!

Boer Pier Berten en boerin José Bombeeck worden in de onecht verbonden en u kunt daar bij zijn! Iedereen is uitgenodigd om op zaterdag 25 januari a.s. zich te melden aan de Fabriekstraat 39 in Budel, waar boerin José u zal verwelkomen.

Om 16.30 uur zal de bruiloftstoet vertrekken om via de Fabriekstraat, Midbuulweg, Nieuwstraat, Monsigneur Zwijsenlaan in de Taxandrialaan terecht te komen waar boer Pier opgehaald wordt. De stoet gaat dan verder om via de Cranendoncklaan, de Nieuwstraat, de Markt, De Vang en de Gastelseweg bij de voormalige kloosterkapel te komen. Daar wacht pastoor Johan Vos het bruidspaar op om deze om 17.30 uur in de onecht te verbinden.

Na deze heugelijke gebeurtenis begeeft iedereen zich naar De Bonte Os aan de Deken van Baarsstraat waar een verrukkelijke maaltijd voor het broodnodige fundament zal zorgen. Dat zal nodig zijn, want na de daarop volgende receptie barst het boerenbal in alle hevigheid los.
Geen volk ter wereld kan zo goed feestvieren als Buulse boeren en die van Berten in het bijzonder. En onderschat wat dat betreft ook die van Bombeeck niet! Laat je gaan, alles los, zaterdag 25 januari. bij D'n Os!

Terug naar overzicht