Bekendmaking nieuwe prins

Delen
NIEUWE PRINS VAN DE BUULDER BUK WORDT BEKEND GEMAAKT.....EN HOE!!

Op zaterdag 3 januari a.s. zal tijdens een spectaculaire show vanaf het podium van De Bonte Os de nieuwe Prins van c.v. Buulder Buk bekend gemaakt worden.
Het belooft een zeer bijzondere gebeurtenis te worden waar nog lang over nagepraat zal worden.
Al wekenlang zijn Frank de Haas, Jack Hendriks, Johan Kuipers, Gerard Staals en Bart van Steenbergen bezig met het organiseren van een Prinsenbal met een totaal nieuwe opzet. Met als thema 'Illusionisme' hebben deze rascarnavalisten een show ontworpen die zijn weerga niet kent. Middels een opzwepende illusionisme act, waar Hans Klok nog een puntje aan kan zuigen, zal de nieuwe Prins (met Prinses?) tevoorschijn getoverd worden. Alles gaat gepaard met de nodige licht-, rook- en geluidseffecten.

Maar voor het zover is zal er eerst afscheid genomen worden van Prins Jean-Pierre I en Prinses Harriëtte.
Om 20.11 uur is het verzamelen geblazen in de zaal van De Bonte Os aan de Deken van Baarsstraat. Een uur later, om 21.11 uur zullen Prins Jean-Pierre I en Prinses Harriëtte tot op zekere hoogte worden ontkleed, waarna de scepter zal worden ingeleverd.
Om 22.00 uur zal iedereen met de grootst mogelijke verbazing kunnen zien wie de nieuwe Prins (met Prinses?) van de Buulder Buk zal zijn.
Na de proclamatie van de Prins zal er een feest losbarsten zoals dat alleen door Buulse bokken en geiten gevierd kan worden.

Volg ons op Twitter en like ons op Facebook.

Terug naar overzicht