Alles op een rijtje

Naast elkaar, boven elkaar en onder elkaar.
Ze hangen er allemaal keurig in lijstjes op rijtjes in de hoek naast de bar in Helmi’s kafee aan het Capucijnerplein in Budel. De prinselijke hoogheden van c.v. Buulder Buk.
Niet alle 66, want zo lang zijn Helmi en Cor nog geen uitbaters van dit Buuls Bruin Café. Maar meer dan de helft van de Buulder Buk prinsen en prinsenparen tref je er aan.

Vanaf de 33e Prins in 1987, Prins Harry II en Prinses Annie van de Moosdijk hebben zij van elke Prins of Prinsenpaar een staatsiefoto hangen.
Het is natuurlijk ook tekenend dat Hemi en Cor al zo lang een bijdrage leveren aan het Buulse uitgaansleven. Natuurlijk hebben zij al die hoogheden met gevolgen in wisselende samenstellingen allemaal over de vloer gehad.

Afgelopen vrijdag was er opnieuw even “hoog bezoek”. Prins Bart en Prinses Ingrid wilden natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje als 66e hoogheden.
Samen met enkele raadsleden werd op 1,5 meter genoten van de gastvrijheid van Helmi en Cor en vanaf nu kan iedere bezoeker van Helmi’s Kafee weer een volledige eregalerij aanschouwen.


Terug naar overzicht
Alles op een rijtje