• Home
  • -
  • Nieuws
  • -
  • Allemaol bitje ’n Gevuul van Buul?

Allemaol bitje ’n Gevuul van Buul?

Delen

Zou het kunnen?
Iedereen een beetje een Goei Gevuul van Buul geven op de elfde van de elfde?

Zoals het hoort geven we in Budel dan jaarlijks een grote aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen. Want immers op de elfde van de elfde: Dan Get Ut Beginne.

Hoe anders dit jaar.
Geen podium in de open lucht, geen Raad van Elf met prinsenpaar achter de muziek aan naar het grote feest. Geen lichtjestocht, geen knallende confetti en geen artiesten.

Het is en blijft stil op straat. In ieders belang natuurlijk, want veiligheid en gezondheid staan ook bij c.v. Buulder Buk op plaats één.
Kunnen we er met zijn allen toch voor zorgen dat we die ene dag toch even aan iets anders kunnen denken? Samen het Gevuul van Buul uitdragen?

Dat kan eigenlijk al heel simpel door het uithangen van de Buulder Bukvlaggen op woensdag 11 november.
Als iedereen meedoet die een vlag heeft, oude versie of nieuwe versie, dan weten we zeker als Buulder Buk dat er meer mensen in Buul zijn die op deze dag het Gevuul van Buul krijgen.

Heb je geen vlag in huis en wil je heel erg graag meedoen, ga dan naar onze website www.buulderbuk.nl. In de webshop is de vlag nog te koop en wij zorgen er bij tijdige bestelling voor dat deze nog op tijd bij je is.
Bestellen kan ook door een email te sturen naar secretariaat@buulderbuk.nl.

Terug naar overzicht