Delen

Bouwkwast

Deze onderscheiding is voor die persoon die dit carnavalsjaar heel belangrijk is binnen een carnavalsgroep. Iemand die zich voor meer dan 100 % inzet voor de groep. Ook personen die achter de schermen onmisbaar zijn of die een bijzondere bijdrage leveren aan een carnavalsgroep mogen genomineerd worden.

Deze prijs is voor het eerst uitgereikt in 2010.
De Bouwkwast is dit jaar gegaan naar Nicky Lammers

Bouwkwast 2012

De laatste bouwkwast is gegaan naar Nicky Lammers
Nicky, van Harte.

Bouwkwast 2011

De tweede bouwkwast is gegaan naar: Stefan Berkers
Deze rasechte carnavalist onder de naam van Tjeu van c.v. de Jeugdbuk staat 24 uur per dag klaar voor de vereniging. Niets is hem teveel. Zowel in de zomermaanden als tijdens de bouwperiode is hij bezig voor de club. Alles ligt op tijd klaar en hij heeft de kachel op temperatuur zodat iedereen meteen kan beginnen. Zonder Tjeu geen Jeugdbuk.

Bouwkwast 2010

Vorig jaar is voor de eerste keer de bouwkwast uitgereikt.
Deze onderscheiding waarvoor je genomineerd kunt worden ging naar Else Lammers van CV de Zuipschuiten. Door haar veelzijdige inzet, enthousiasme en niet te flauw om de handen uit de mouwen te steken heeft ze deze prijs mogen ontvangen. Ook dit jaar gaan we weer opzoek naar iemand voor deze bijzondere onderscheiding waar ook nog eens een dinerbon van De Brasser aan verbonden zit.

Proficiat Else.